post

El cadet femení de Manacor, subcampió de Espanya de volei platja

Despres d’aconseguir fa 15 díes el Campionat de Balears, l’equip cadet femení del Club Volei Manacor, torna fer història i aconsegueix el Subcampionat d’Espanya jugat a la platja de Dumbria (A Corunya) el passat cap de setmana.

El debut de l’equip femení va ésser amb el Majadahonda de Madrid i les jugadores del Club Volei Manacor varen guanyar amb certa facilitat, 21-12 i 21-16.

El segon partit amb el CV. Oviedo va ésser un poc mes complicat i es va poder guanyar en el tiebreak, 21-13, 21-23, 15-7.

En el tercer partit el Volei Manacor es jugava el pase a Semifinals amb el CVP Net 7 de Canarias, que va demostrar perquè era el favorit per guanyar el campionat, i va vèncer a les de Manacor per 0-2, 17-21 i 18-21.

A la final, les jugadores de Andreu Català es varen tornar a trobar amb aquest equip. El partit va esser igualadíssim i es va decidir al tiebreak del tercer Set, amb victòria a favor del conjunt canari.

Les jugadores que han aconseguit aquest brillant Subcampionat d’Espanya son Natalia Binimelis, Laura Galmés, Tonina Pont, Bel Amer i Aina Nadal. El seu entrenador ha estat Andreu Catalá.